Toc rapid din Kydex pentru centura.

Posted September 7th, 2014 by admin

Din dorinta de dezvoltare si de perfectiune am realizat a doua generatie de tocuri pentru pistoale din Kydex cu atasare la centura.

Comparatie

1)Acest model permite ca holsterul sa se poata monta in 3 pozitii pe centura comparativ cu modelul vechi unde tocul statea fix, intr-o singura pozitie. Aceasta proprietate il face utilizabil si pentru competitiile IDPA.

a1

 

 

 

2)Tocul este mai mic ca si dimensiune deoarece este realizat dint-o singura bucata de Kydex

a2

 

 

 

3) Reglajul corect pentru diversele modele de pistoale se realizeaza acum mult mai usor.

a3

 

 

 

a4

 

 

 

Instructiuni de reglare a tocului pentru diferite modele de pistoale:

1) Se introduce pistolul in toc

_________________________________________________________________

2) Se impinge piesa distantier si se tine in acea pozitie pana cand pistolul nu mai are joc fata-spate in holster.

___________________________________________________________________

3) Se monteaza primul surub

___________________________________________________________________

4) Se monteaza surubul al doilea pana cand pistolul nu mai are joc

 

 

 

 

In cazul in care garda tragaciului este mai groasa sau pistolul intra fortat in toc atunci se vor folosi cele 2 distantiere din cauciuc. Prin aceste distantiere vor trece suruburile si apoi se vor repeta pasii 3 si 4

 

 

Cum ne protejam ca cainii maidanezi

Posted September 10th, 2013 by admin
Desigur ca fiecare dintre dvs. a avut un incident neplacut cu un caine agresiv sau maidanez.  La ce va gandeati in acele clipe ?  La nimic, din cauza fricii care va paraliza picioarele sau va aminteati de persoanajul din desene animate -Road Runner, cel care fugea de rupea pamantul.
Oamenii curajosi ar spune sa nu fugi in acele clipe doarece cainele devine mult mai agresiv.
 Atunci ce este de facut?
Trebuie sa aveti la dvs prayul impotriva cainilor. Daca nu-l aveti,atunci “Doamne ajuta !”  sa treaca o pisica prin preajma sa detensioneze situatia.
Cum se utilizeaza acest spray ?
In caz de nevoie pulverizati cainelui direct in ochi si nas. Evitati miscarile rapide, stati calm si pulverizati numai atunci cand cainele intentioneaza sa va atace. Distanta ideala pentru pulverizare este de 1-1.5m. Apasati pulverizatorul doar un timp scurt pentru a evita golirea rapida.spray-impotriva-cainilor

Incepe scoala

Posted September 4th, 2013 by admin
  Scoala se apropie si in cazul in care copilului dvs. ii plac drumetiile va recomandam ghiozdanul-rucsac kangaroo produs de VF& Wolfy- Romania.
    Poate gazdui caiete mari pana la formate A4, penare, carti dar si mingea pentru fotbal.    Este confectionat din material tip CORDURA captusit cu tesatura spunBond.  Acest tip de tesatura este 100% impermeabila dar ii ofera ghiozdanului si o tinuta impozanta.   Chingile ajustabile din laterale sunt chingi militare extrem de rezistente la rupere- rezista la 50kgf/cm patrat. Volum 15 L , dimensiune  23x10x40 cm , dimensiune buzunare laterale 19x10x6 cm.
  Chiar daca juniorul dvs. incepe scoala sa nu uitati si de timpul liber!  In cazul in care mergeti la munnte ghiozdanului ne-am gandit sa-i atasam si un compartiment ce poate gazdui un rezervor de apa pana la 2,5 L. In acest mod puteti transforma ghizdanul intr-un rucsac  camelback Kangaroo.
   Calitate militara intr-un design deosebit !
 
 105-423-thickbox4105-419-thickbox105-422-thickbox3 105-421-thickbox2

Surplus, sac de dormit, camuflaj DPM

Posted August 6th, 2013 by admin

Sac de dormit, din camuflaj DPM de padure ( camuflajul britanic), din PTFE , materialul este respirabil dar si rezistent la apa. Se poate utiliza ca si foaie de cort sau utilizand o foarfeca se poate folosi ca un simplu cort. Produsul nu este nou. Nuantele culorilor pot diferentia putin de cele prezentate in poza.sac-de-dormic-used-