Producători

Contactați-ne

Suntem disponibili Luni-VIneri 9.30- 18.00.

Telefon:0747404076

Apelați-ne
Recomandam cursurile de auto aparare ale academiei de Krav Maga din Bucuresti

Bine ati venit la www.modamilitara.ro. Pentru a putea vizita magazinul nostru trebuie sa stiti ca serviciile noastre sunt oferite cu anumite conditii. Daca vizitati magazinul online www.modamilitara.ro , folositi sau veti folosi serviciile furnizate de noi inseamna ca acceptati conditiile de mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie!

 
CONFIDENTIALITATEA

 
            Pentru a intelege mai bine modul nostru de lucru, va rugam sa cititi cu atentie regulile de Confidentialitate care reprezinta, de asemenea, o conditie de vizitare a magazinului nostru si pe care dumneavoastra o acceptati in intregime.

COMUNICATII ELECTRONICE

 
            Atunci cand vizitati magazinul nostru sau cand ne trimiteti un e-mail, inseamna ca dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:
- sa primiti in acelasi mod de la noi mesajele;
- sa agreati mesajele postate de noi pe magazinul modamilitara.ro;
- ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.

DREPTURI DE AUTOR

 
            Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea modamilitara.ro si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana.    Anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora si sunt reproduse cu acceptul lor.

ACCESUL IN WEBSITE


           Modamilitara.ro va ofera dreptul limitat de a accesa si folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descarcarii si stocarii (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau partial, a continutului acestui website, in situatia in care nu exista un accept scris din partea noastra.
Nu este permisa revanzarea sau folosirea in scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preturilor, partial sau in intregime, fara consimtamantul nostru scris.
Acest website, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fara consimtamantul nostru scris. Nu este permisa utilizarea in frame-uri a marcilor, logo-urilor sau altor informatii specifice Modamilitara.ro (inclusiv imagini, text, design) fara consimtamantul nostru scris.
Este permisa, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor catre pagina principala a modamilitara.ro atat timp cat acel link nu denigreaza sau nu pune intr-o lumina nefavorabila Modamilitara.ro, partenerii sai sau produsele incluse in magazin.

 

CONTUL DUMNEAVOASTRA


            Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola dumneavoastra. Magazinul nostru vinde produse care NU pot fi utilizate si de copii, nu se pot folosi la armele de foc , vanzarea poate fi facuta numai catre un adult. Modamilitara.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul website-ului sau a contului dumneavoastra personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.


IMPRESII, COMENTARII, COMUNICARI DIVERSE


            Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentind la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducind injurii unui tert. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii politice sau orice forma de spam. Modamilitara.ro isi rezerva dreptul (dar nu se obliga) sa elimine sau sa modifice un asemenea tip de continut.


RISCUL DE PIERDERE


            Toate produsele cumparate de la Modamilitara.ro intra sub incidenta unui contract de transport. Aceasta inseamna ca va asumati riscul de pierdere a unor produse dupa livrarea noastra catre transportator.


DESCRIEREA PRODUSELOR


            Echipa Modamilitara.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele prezente pe website. Totusi, Modamilitara.ro nu garanteaza faptul ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situatiei este de returnare a produsului nefolosit. Pentru mai multe detalii verificati si pagina care contine conditiile de returnare in link-ul.


DEFINIREA GARANTIILOR OFERITE SI LIMITAREA


            Modamilitara.ro nu isi asuma raspunderea asupra garantiilor oferite de catre producatori, directe sau indirecte, cu privire la acest website sau la informatiile, continutul sau produsele incluse in el. UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE SE FACE PE PROPRIA DUMNEAVOASTRA RASPUNDERE!
In concordanta cu legile aplicabile in Romania, Modamilitara.ro declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv - dar nu limitat numai la - caracterul comercial al produselor. Modamilitara.ro nu garanteaza ca acest website, serverul gazda sau e-mail-urile trimise de noi nu contin virusi sau alte elemente daunatoare.
  Modamilitara.ronu poate fi facut raspunzator pentru orice paguba de orice fel produsa de utilizarea acestui website, inclusiv - dar nu limitat la pagubele directe, indirecte, accidentale sau ca si consecinte.

 

CERTIFICAT DE GARANTIE

 

Conditii de garantie:

 

Condiţiile de garanţie se asigură în conformitate cu prevederile O.G. 21/92 şi L.449/2003 aflate in vigoare, pe baza certificatului de garantie si conformitate care trebuie sa prezinte STAMPILA VIE (stampila in original nu copie).

 

1.Societatea S.C. Wolfy S.R.L inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J12/914/2007 Cod Unic de Inregistrare RO 21204550 declara pe propria raspundere, conform prevederilor Art.5 din HG nr.1022 /2002 privind regimul produselor şi serviciilor care pot pune în pericol viaţa, sănătatea, securitatea muncii şi protecţia mediului, ca acest/aceste produse la care se refera aceasta declaratie nu pun/e in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului.

 

2.In perioada de garantie, defectele aparute ca urmare a unor vicii de proiectare, executie, componente necorespunzatoare si care nu sunt imputabile beneficiarului, vor fi reparate in mod gratuit. Piesele inlocuite raman  proprietatea vanzatorului.

 

3.Producătorul şi vânzătorul sunt exoneraţi de obligaţiile lor privind garanţia, dacă defectarea s-a produs din cauza nerespectării instructiunilor de instalare si utilizare sau ignorarea specificatiilor tehnice ;s-au defectat in urma interventiei persoanelor neutorizate ;sigiliile si elementele de identificare ale firmei noastre nu sunt intacte ;s-au defectat in urma folosirii unor subansamble, componente sau consumabile neavizate de producator ; prezinta deteriorari mecanice ; s-au deteriorat in urma unor cataclisme, catastrofe, accidente, incendii.

 

4.Nu suntem raspunzatori de eventualele incompatibilitati intre subansamblele comercializate de noi si produsele comercializate de alte firme sau de instalarea necorespunzatoare a lor.

 

5.Nu fac obiectul garantiei reperele consumabile (acumulatorii si incarcatoarele de tensiune care sunt in bax-ul armei,hop-up-ul, incarcatorul de bile ).

6.Garantia produsului/produselor este de 12 luni si  este valabila doar pe teritoriul national.

 

7.Vanzatorul are obligatia de a repara sau inlocui echipamentul constatat defect, sau parti ale acestuia.

 

8.Repararea se asigura la sediul unitatilor de service, cheltuielile ocazionate de transport fiind suportate de catre vanzator cu exceptia produselor cu o greutate mai mare de 5 kg.

 

9.Garantia se executa la sediul BEGADI GBR Germania .

 

10.Vanzatorul repara,  inlocuieste produsul , în fiecare caz fără plată, cu excepţia situaţiei în care această solicitare este imposibilă sau disproporţionată.

11.Beneficiarul are obligatia de a pastra certificatul de garantie, acesta fiind singurul care atesta dreptul la garantie. Certificatul de garantie nu este valabil decat insotit de documentul de plata al produsului ce face obiectul garantiei.

 

12.La solicitarea acordarii garantiei este obligatorie prezentarea urmatoarelor documente: prezentul document, ce serveste drept certificat de garantie, documentul de plata in original sau copie,documentul de achizitie in copie sau original, o mentionare scrisa a defectului reclamat ; pentru solutionarea operativa se recomanda prezentarea produselor in ambalajul original precum si cu documentatia tehnica si accesoriile cu care a fost livrat.

ATENTIE ! La replicile automate nu schimbati tipul de tir din foc automat in foc semiautomat atunci cand tineti degetul apasat pe tragaci .

Eventualele defectiuni nu vor face obiectul garantiei.

Lipsa unuia dintre detaliile menţionate atrage imposibilitatea noastră de a asigura garanţia.

 

            De asemenea, clientul confirma primirea tuturor detaliilor referitoare la instalarea, punerea in functiune si utilizarea corespunzatoare a bunurilor achizitionate precum si a specificatiilor tehnice, instructiunilor de utilizare si folosire.

Clientul este de acord ca orice interventie in perioada de garantie sa se efectueze doar de catre specialistii agreati de firma noastra (BEGADI GMBH–GERMANIA)